5.8.14

Home » , » Siri Cepat Membaca Bacalah Anakku, Read Easy, Al-Furqan

Siri Cepat Membaca Bacalah Anakku, Read Easy, Al-Furqan


SMS / WhatApp / Telegram
013-282 1450


Siri Cepat Membaca mengandungi 3 set buku:
- Set Bacalah Anakku
- Set Read Easy
- Set Al-Furqan

PERCUMA 3 Poster Alif Ba Ta

-------------------------------------------------
Testimoni

salah satu cara mahu cepat ajar anak membaca pada usia seawal 3 tahun adalah menggunakan teknik pujian..kanak kanak sangat senang beri kerjasama jika kita beri galakan melalui hadiah atau pujian..hasilnya bukan sahaja mereka bersungguh sungguh mahu membaca malah berebut rebut pula..ini kisah Puan Nurul Qastalani semasa mengajar anaknya Qaiser Zahrin,


Awal Januari haritu Qaiser betol-betol kosong! Tak reti membaca langsung. Huruf pun setakat kenal ABC. Lepas tu terus lintang pukang. Nyanyi ABC tu kenal lah. Tapi bila tengok huruf apa, dia tatau. Gusar jugak.

Tapi ada kawan kenalkan series "Bacalah Anakku". Harga murah aje pun. RM39++ kat kedai buku Hamid Bros. Pada awalnya memang mencabar. Puas saya fikir macam mana nak tarik minat si Qaiser nih.

Anak teruna saya tu mana bole nak marah-marah, garang-garang.. Ceramah saya dengar pun tak boleh marah anak 0 - 6 tahun sebab masa ni dia tak da akal. Kena cakap bagi terang elok-elok. Layankan aje dia nyampuk cite Ultraman, Boboiboy, robot Real Steel.Sehingga hari ini, Qaiser dah masuk buku 7 (Alhamdulillah). saya dah janjikan akan bagi hadiah kepada dia setiap kali habes baca setiap satu buku. Naseb laa ada 8 buah buku je untuk series nih!Buku 1: Cokelat nak 2 (Kinder Joy yang telur tuh)

Buku 2: Nak jam tangan Ultraman (tapi berjaya diganti dengan Angry Bird)
Buku 3: Nak jam tangan Power Rangers (tapi dia terima jam tangan Ultraman)
Buku 4: Nak baju Ultraman (tapi berjaya tukar dengan cokelat - mujooo.. jimat!)
Buku 5: Nak pistol mainan
Buku 6: Nak mainan Ultraman
Buku 7: Nak kuih lapis (Berdekah haku dengar nak hadiah kuih lapis!)
Buku 8: Nak Play Doh dan gunting mainan.Series Bacalah Anakku ni seeloknya ajar one-to-one. Dia membaca sampai menyembur-nyembur air liur nye tau. Saya tak nak harapkan pada sekolah aje untuk ajar Qaiser membaca sebab dalam tadika kan ramai lagi budak-budak lain...Kadang kadang apa yang diperlukan oleh kanak kanak itu sekadar pujian dan galakan..Walaupun baru menyebut bunyi /a?, pujilah mereka dengan mengatakan: "Wah, pandainya anak abah", atau pujilah dengan kata-kata "Hebat betul sebut /a/. Baru sebut sekali sudah pandai".Apa yang terjadi ialah sel sel neuron anak di dalam sel otak akan menjadi aktif yang menyebabkan maklumat yang diajar senang di ingati..


-----------------------------------------------------Beli 3 set membaca ini dengan FREE 3 POSTER ALIF BA TA hanya pada harga 
RM125 termasuk kos poslaju ke Semenanjung atau 
RM135 termasuk kos pos ke Sabah/Sarawak


Ok, cara nak bayar pula..senang sahajaJika berminat, boleh buat bayaran ke akaun bank:

MAYBANK 562076006109 Wan Rohani Wan Ismail


CIMB
No Akaun: 12430000719109
Nama: Comel Lote Collections

Third Party Email: comellote.corner@gmail.comSelepas bayar sms/whatsapp ke 013 2821450 atau email kepada comellote.corner@gmail.com 
nama bank (maybank atau CIMB), masa bayaran, jumlah bayaran, rujukan no, nama produk, nama penuh penerima , alamat penghantaran, dan juga no tel penerima untuk kami pos produk terus ke alamat anda.
Thanks

Thanks for your continuous support to
Comel Lote Collection

We are highly recommend customer to sign up and purchase using ORDER FORM

Info about Cloth Diapers HERE